Säkert är det endel som slagit upp nya matrikeln efter en lång dag av putsande på vetten och gjort upptäckten att ens uppgifter inte finns med…

Vad är detta..? Har jag missat en betalning, har jag inte uppdaterat profilen, är jag inte medlem längre…

 

 

Lugn, du har inte missat något…

 

Tyvärr har något gått snett vid skapande av matrikeln, vilket gjort att alla som saknade en bil (Corvette!!!) eller i alla fall inte hade kopplat sin Corvette till sin profil när medlemsinformationen togs fram, tyvärr har fallit bort ur årets matrikel.

Det är ju såklart oacceptabelt och vi kommer att gå till botten med detta och skärpa våra rutiner kring alla utskick vi gör.

 

Som ”plåster på såren” kan jag meddela att vi inom kort kommer att lansera en uppdatering av hemsidan och i denna uppdatering kommer en ”mini” variant av matrikeln vara tillgänglig för inloggade medlemmar. Mer information om innehållet i denna uppdatering kommer snart.

 

Till alla er som är drabbade av matrikelstrulet, ber vi om ursäkt till och hoppas ni all får ett bra Vette-år i alla fall.

Kategorier: Information, Riks
 1. Lars Bönström skriver:

  Jo jag har även upptäckt att min bil, PEW545 har två ägare. Nu är jag dock rätt säker på att bilen är min! Mats har en nyare!

  Lars B

  • Detlef Andersson skriver:

   Hej

   Lars, har du möjligen köpt bilen av Mats. I klubbregistret står Mats fortfarande som ägare.
   Bilägandeskap är inget som uppdateras automatiskt vid ägarbyte utan måste ombesörjas av medlemmarna själva.

   Hantering av era bilar och profiluppgifter gör ni under er profil när ni har loggat in. Det är viktigt att detta efterföljs annars stämmer inte matrikeluppgifterna och våra utskick studsar tillbaka och kostar klubben onödiga kostnader.

   Har ni problem med inloggning har ni en guide nedan:
   https://dev.clubcorvette.se/hjalp-var-ar-mitt-losenord/

   Mvh
   Detlef Andersson

Lämna ett svar