Trots våra ansträngningar så är det tyvärr många medlemmar som hör av sig och undrar hur de får tag i sina inloggningsuppgifter på vår nya hemsida. Samtliga medlemmar med medlemsnummer lägre än 4283 fick sina inloggningsuppgifter hemskickade tillsammans med årets medlemskort, (se bild).

kortochkod

Koderna står på pappret till vänster om kortet. (koden på bilden fungerar naturligtvis inte 🙂 )

Club_Corvette_Sweden_Återställ_lösenord

Hur gör jag om jag inte har pappret kvar eller har glömt ditt lösenord?

 1. Börja med att leta upp dig själv i Matrikelns lista ”Register – Efternamn”.
 2. Notera vilken e-postadress du tidigare delgivit klubben.
 3. Om e-postadressen fortfarande är akutell, gå till hemsidans inloggningssida, (via den blå knappen uppe till höger).
 4. Klicka på länken ”Glömt lösenordet?”
 5. Fyll i e-postadressen du hittade i matrikeln och klicka på ”Få ett nytt lösenord”.
 6. Det skickas nu ett mail med ditt användarnamn och instruktioner för hur du skapar nytt lösenord. Om du inte fått detta mejl inom en timme, vänligen kontrollera din ”Skräp” låda då det har hänt att mejl från CCS har hamnat där.
 7. Klicka på länken som finns längst ner i mejlet (om inte länken är klickbar, kopiera den och klistra in i webbläsaren) då kommer du till en sida där du kan sätta ett nytt lösenord.
 8. Välj ett nytt lösenord genom att ta bort det föreslagna och skriv in ett nytt. Om ni behåller det föreslagna, glöm inte att kopiera och memorera det.
 9. Klicka på knappen ”Återställ lösenord”
 10. En ny sida visas och bekräftar att ditt lösenord är ändrat. Klicka på ”Logga in” för att logga in på hemsidan.

 

OBS

När du begär ett nytt lösenord så kommer sajten att föreslå ett säkert lösenord. Det går dock bra att välja ett eget lösenord.

 

Om klubben inte har din mailadress, vänligen maila till webmaster@clubcorvette.se, och ange ditt medlemsnummer, så lägger vi in din e-postadress i registret, och därefter skall instruktionen ovan fungera. Med viss risk för att det många som saknar sin e-postadress i registret, så kan du inte räkna med direkt hjälp. Vi tar det så fort att vi hinner.

 1. skriver:

  Ingenting fungerar- Vare sig gamla eller nya användarnamn eller lösenord. Ok, jag är en gammal man som är dataidiot men läsa kan jag. Jag har följt anvisningarna på utskicket till punkt och pricka men det funkar inte hur jag än gör. Jerker medlem: 4264

  • Detlef Andersson skriver:

   Hej Jerker,

   Du är hjärtligt välkommen att kontakta webmaster@clubcorvette.se vid problem eller frågor.
   Som en notering så verkar du ha kunnat logga in med dina uppgifter eftersom du lyckats skiva denna kommentar, vilket bara är möjligt för inloggade medlemmar. Kvarstår problem så vänd dig till webmaster@clubcorvette.se

   Mvh
   Detlef Andersson

 2. Henrik Andersson skriver:

  Hej
  Jag kan logga in på hemsidan men inte på forum sidan, försökte lägga in under delar säljes!
  Mvh
  Hennrik

Lämna ett svar