Vi har upptäckt ett allvarligt fel på vissa bilar som har haft klubb försäkring via Gjensidige tidigare. Trafikförsäkringen följer inte med i vissa fall till ert nya bolag.

 

Kontrollera era nya försäkringar och upptäcker ni att där inte står att er Corvette har trafikförsäkring så kontakta Gjensidige snarast enligt nedan.

 

 

 

info@gjensidige.se

De vill då ha:

  • Namn / person nummer
  • Reg nr

Där efter kontakta ert nuvarande bolag och kontrollera så att trafikförsäkringen är påkopplad på er bil.

 

 

Med vänliga hälsningar,

CCS

  1. Michael Zandin skriver:

    Detta hände mig för tre år sedan, när det meddelades att klubbförsäkringen med Gjensidige skulle upphöra påföljande år. På min huvudförfallodag täcknades en ny försäkring med Folksam och detta bekräftades med ett nytt försäkringsbrev från folksam som beskrev omfattning och villkor. Sista september 2018 ställs bilen av, och jag får en avställningsförsäkring från folksam, allt i sin ordning. I slutet på april 2019 skall vi åka till Gotland ring med CCS racing, så jag ställer på bilen dagen innan, åker till Gotland och har en toppenhelg med corvettegänget, några dagar efter hemkomst får jag ett brev från folksam som påpekar att jag inte har någon påställd försäkring, blir milt sagt upprörd och ringer folksam för att reda ut saken, dom förklarar att Gjensidige inte har släppt den token/flagga i registret gällande trafikförsäkringen när jag bytte till folksam, min fråga var då, har jag kört oförsäkrat sedan den dag jag bytte, och svaret var nej, i så fall borde trafikförsäkringsföreningen hört av sig med en svettig faktura.
    Det verkar finnas luckor i försäkringssystemet, kan tipsa om en gällande huvudförfallodag via pm.
    / Micke

Lämna ett svar