Ibland blir det inte som Club Corvette Sweden tänkt sig..

Tyvärr har Gjensidige sagt upp försäkringsavtalet med Club Corvette Sweden.

 

 

 

 

 

Så här skriver Gjensidige:

Viktig information om CCS medlemsförsäkring hos Gjensidige

Fr.o.m. 14/3 2018 är det ej längre möjligt att nyteckna den särskilda Corvetteförsäkring (som CCS tillsammans med Gjensidige tagit fram specifikt för CCS medlemmar). CCS arbetar för fullt med att hitta en ny samarbetspartner för vår medlemsförsäkring. Vi återkommer med uppdaterad information så snart vi har något nytt att presentera. Tills vidare gäller nedanstående: 

För dig som redan är CCS medlem och har din Corvette försäkrad hos Gjensidige med förnyelsedatum under 2018 gäller följande:

Du kommer under 2018 att bli erbjuden en förnyelse baserad på samma omfattning och tillval som Ni hade under Er senaste försäkringsperiod.

 

OBS! Fr.o.m. 14/3 är det ej längre möjligt att utöka försäkringen med följande tillägg.

 • Tilläggsförsäkring för speciallackering
 • Tilläggsförsäkring för fälgar och däck (avser värden över 50 000 kr).
 • Tilläggsförsäkring Corvette Premium
 • Tilläggsförsäkring Corvette event/racingförsäkring
 • Ändring till renoveringsförsäkring.

För dig som är CCS medlem och har din Corvette försäkrad hos Gjensidige med förnyelsedatum under 2019 gäller följande:

Fr.o.m. 1: jan 2019 kommer Gjensidiges standard bilförsäkring att erbjudas i samband med förnyelse.

 

Club Corvette Swedens försäkringsrepresentanter arbetar vidare med att finna en ny försäkringspartner.

När det finns ny bekräftad information kommunicerar vi den här på CCS hemsida. Vi ber berörda att inte direktkontakta Club Corvette Swedens försäkringsrepresentanter- All ny information presenteras här på hemsidan.

 

Med vänlig hälsning

Club Corvette Sweden

/styrelsen gm försäkringsansvariga/

 1. Sören Holm skriver:

  Vi har försäkrat vår C5:a i TryggHansa till oerhört mycket bättre premie-kostnad än Gjensidige, kanske särskilt som vi har hemförsäkringen i TH. När vi snabbt skulle teckna försäkring för att kunna köra från inköpet, skrattade vi bara åt Gjensidiges prisförslag innan vi kunnat bli medlemmar i CCS – 20.000 kr !!!!! Vi har dessutom dessvärre sett tråkiga erfarenheter andra haft av det bolaget, när t.ex. Villaägarna erbjöd deras och vi skulle göra jämförelser och kolla vad folk tyckte. Så lycka till nu att hitta en annan försäkringsgivare för Corvette-ägare. Det borde inte vara så svårt..Kolla 30 färska omdömen (1,4 av 10) på Trustpilot: https://se.trustpilot.com/review/gjensidige.no.

 2. Arne Nilsson skriver:

  Självklart är det så att klubbens försäkring inte passar alla medlemmar. Dessutom är ju kravet att man varit medlem i klubben ett år. Den som hittar en bättre försäkring är ju bara att gratulera. Dock tror jag att de medlemmar som drabbats av skador kanske inte har så mycket att klaga på. Vi har ju en egen försäkringsansvarig så har man haft synpunkter så har man väl hört av sig dit. Det är ju först när man drabbas av en skada som man testar om försäkringen verkligen är bra. Låg premie behöver inte alltid vara bäst. Låt oss nu se framåt och se vem som blir vår nya partner. Klubbens försäkring är klubbens försäkring, vem som står bakom den borde inte behöva vara intressant om den fungerar bra så referenser till vad Gjensidige gjort vad gäller andra försäkringar kanske inte är så relevant.

 3. Lennart Holm skriver:

  Jag har bara goda erfarenheter av Gjensidige. Den täcker bra inkl. Premium delen och för min C6 Grand Sport Cab. 2013, betalar jag ca. 4800:-. Detta är helften av vad näst bästa försäkring koster. LF tar drygt 10000:-, sedan är det bara uppåt.

 4. skriver:

  Jag har nyligen hel försäkrat min nyinköpta C6 2005 vi Bilsport & MC Specialförsäkring (Moderna försäkringar) pris 8164 SEK per år.

Lämna ett svar