Vi fick nu i helgen ett svar ifrån Ecklers angående deras rabattsystem som inte fungerar till våra medlemmar. Ecklers har gjort om sina rabattsystem och kan fortfarande erbjuda Club Corvette Sweden 10% men kravet är att det är CCS som är betalande kund i Sverige på vårt kundnummer.

Vi ser detta som en omöjlighet att CCS är den som betalar alla medlemmars order med ett kreditkort för att sen vidarefakturera till CCS medlem. Vi kommer nu att kontakta andra reservdelsföretag i USA för att försöka att göra rabattavtal med dessa i stället.

Alla rabatter som står i tidning och på hemsida ska gälla och om ni inte får denna rabatt på era inköp ber vi er i första hand att ta kontakt med det beröra företaget och påpeka detta, hjälper inte det så vänligen kontakta Erik Jerkersson; erik.jerkersson@clubcorvette.se

Kategorier: Aktuellt
 1. Bernt Larsson skriver:

  Enligt vår hemsida under annonsörer så skall Norrlands Custom lämna 10% rabatt. Jag beställde därifrån men fick ingen rabatt då han som jag talade med inte kunde se att vi hade ett sådant avtal. Kanske dags att se över alla våra avtal inte bara Ecklers.

 2. Jan Andersson skriver:

  Ecklers i all ära, men de är ganska dyra. (Bra att kolla för referens ang delar)
  Summit Racing är ett bättre alternativ, men det bästa är nog RockAuto.com !
  De har det mesta till mycket bra priser och bra översikt över totalkostnad inkl frakt/tull/moms när man beställer.

 3. Christer Linden skriver:

  Fick heller ingen rabatt senast på Hansen 🙁

 4. Detlef Andersson skriver:

  Hej all i denna tråd!
  All rabatter som står i tidning och på hemsida ska gälla och om ni inte får denna rabatt på era inköp ber vi er i första hand att ta kontakt med det beröra företaget och påpeka detta, hjälper inte det så vänligen kontakta Erik Jerkersson; erik.jerkersson@clubcorvette.se

Lämna ett svar