Hej Corvette kompisar!

I svåra tider som dessa gäller det att hålla ut.
Det har inte undgått någon att vi just nu är mitt i en pandemi där vissa menar att regeringens insatser är överdrivna medan andra kallar dem underdrivna. Oavsett de insatser som nu görs är det en tuff tid för oss alla, där alla måste hjälpas åt så att både samhället och alla våra medlemmar mår så bra som det är möjligt. Därför har styrelsen i samråd med Strand Hotell bestämt att inte genomföra Sommarmötet 2020 på Öland.

I slutet av augusti ligger Skandinavisk Träff planerat och CCS är värd för detta möte i år. Vi hoppas och blickar framåt att både virus och restriktioner har lättat så att vi kan träffas igen massa bilar och medlemmar.
Anmälan till Skandinavisk Träff i Uddevalla den 28 – 30 augusti 2020 öppnas den 18 maj med sista betalningsdag den 5 juli.

Återigen vill vi understryka att vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och all information kring våra möten uppdateras här på vår hemsida. Passa även på att läsa om alla de aktiviteter som går att göra ute i våra respektive distrikt. Vi tar en dag i taget. Det kommer att passera.

Med vänliga hälsningar,
/styrelsen/